Vesti
2020-12-16 14:52:01
Kad moje uši čuju

Kad moje uši čuju je projekat realizovan u okviru programa "OPENS NA PUTU"

       Kad moje uši čuju je projekat realizovan od strane udruženja građana Ad Fines Cultus a u okviru programa "OPENS NA PUTU" u organizaciji OPENS-a, NAPOR-a i KOMS-a. Ovim projektom nabavljena je audio mikseta i organizovane su radionice dizajna zvuka za svirke. Polaznici radionica su u okviru programa naučili osnove širenja zvuka u prostoru, različite tipove razglasa, njihove postavke i osnove korišćenja audio miksete. 

 

         U sklopu ovog projekta održane su 8 teorijskih radionica i 8 praktičnih. 

Mentor za teorijske radionice je Momčilo Timotijević, dok je praksu držao Nemanja Velicki.

Kurs je pohađalo 10 mladih osoba iz Kuršumlije.

 

Ovim projektom podignut je nivo neformalnog obrazovanja na malo viši nivo i zainteresovalo je mlade za sticanje novih znanja i veština ovim putem.

                    

 

 

Poznavanje navedenih znanja i veština za mlade je značajno kako bi bili u mogućnosti da kroz organizaciju različitih kreativnih događaja podstiču aktivno učešće mladih u svojoj zajednici. Usvajanjem praktičnih znanja mladi će samostalno realizovati aktivnosti i inicijative u svom okruženju.

 

U okviru projekta "Kad moje uši čuju" kao dokaz osposobljavanja kandidata za korišćenje audio miksete organizovan je online koncert na kojem je nastupao bend "Južni voz" a za čiju realizaciju su bili zaduženi polaznici radionica. Ceo koncert možete pogledati na sledećem linku: 

 

 

Autor:
Momčilo Timotijević